Toronto Raptors vs Sacramento Kings

Toronto Raptors vs Sacramento KingsToronto RaptorsSacramento Kings

🏀 2024-03-21 – NBA

 

Toronto Raptors vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Toronto Raptors og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Toronto Raptors vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-03-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Toronto Raptors vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-03-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Toronto Raptors vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Toronto Raptors og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Toronto Raptors vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Toronto Raptors og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2024-03-21. Hjemmeholdet kommer med 23 sejre ud af de sidste 68 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.582 procent fra de sidste 67 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Toronto Raptors med 1 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Toronto Raptors en gennemsnitlig pointforskel på -4.3 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 1 point:

  • Toronto Raptors: 113.7 gennemsnitspoint for, 118 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 118 gennemsnitspoint for, 117 gennemsnitspoint imod

Toronto Raptors vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Toronto Raptors og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2024-01-06 Sacramento Kings 135 – 130 Toronto Raptors
2023-10-09 Toronto Raptors 112 – 99 Sacramento Kings
2023-01-26 Sacramento Kings 95 – 113 Toronto Raptors
2022-12-15 Toronto Raptors 123 – 124 Sacramento Kings

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Toronto Raptors vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Toronto Raptors – Sacramento Kings kampen?