Valencia vs Barcelona

Valencia vs BarcelonaValenciaBarcelona

🏀 2024-03-07 – Euroleague

 

Valencia vs Barcelona Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Valencia og Barcelona samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Valencia vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Valencia vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Valencia vs Barcelona?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Valencia og Barcelona sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Valencia vs Barcelona kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Barcelona, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-03-07. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 23 spillede kampe, mens Barcelona har en vinderrate på 0.696 procent fra de sidste 23 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Valencia med 1 sejre på hjemmebane, mens Barcelona har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Valencia en gennemsnitlig pointforskel på 1.3 point, mens Barcelona har en gennemsnitlig pointforskel på 8.1 point:

  • Valencia: 81.3 gennemsnitspoint for, 80.0 gennemsnitspoint imod
  • Barcelona: 87.3 gennemsnitspoint for, 79.2 gennemsnitspoint imod

Valencia vs Barcelona H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Valencia og Barcelona:

Dato Resultater
2024-02-04 Barcelona 76 – 79 Valencia
2023-11-17 Barcelona 74 – 70 Valencia
2023-10-29 Valencia 71 – 68 Barcelona
2023-06-02 Valencia 64 – 87 Barcelona

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Valencia vs Barcelona-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia – Barcelona kampen?