Valencia vs Deportivo Alavés

Valencia vs Deportivo AlavésValenciaDeportivo Alavés

⚽ 2024-05-05 – La Liga

 

Valencia vs Deportivo Alavés Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Valencia vs Deportivo Alavés væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Valencia vs Deportivo Alavés væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Valencia vs Deportivo Alavés?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Valencia vs Deportivo Alavés, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Valencia vs Deportivo Alavés kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Deportivo Alavés spilles den 2024-05-05. Dette La Liga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner Rubén Baraja der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Deportivo Alavés har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Valencia vs Deportivo Alavés, tog Valencia 1 sejre hjemme, mens Deportivo Alavés har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Valencia: n/a
  • for Deportivo Alavés: n/a

Valencia vs Deportivo Alavés H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Valencia og Deportivo Alavés:

Dato Resultater
2023-09-02 Deportivo Alavés 1 – 0 Valencia
2022-02-13 Deportivo Alavés 2 – 1 Valencia
2021-08-27 Valencia 3 – 0 Deportivo Alavés
2021-04-24 Valencia 1 – 1 Deportivo Alavés

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Valencia vs Deportivo Alavés H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia vs Deportivo Alavés kampen?