Valencia vs Olympiakos

Valencia vs OlympiakosValenciaOlympiakos

🏀 2024-02-08 – Euroleague

 

Valencia vs Olympiakos kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Olympiakos, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-02-08. Hjemmeholdet kommer med 13 sejre ud af de sidste 21 spillede kampe, mens Olympiakos har en vinderrate på 0.882 procent fra de sidste 17 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Valencia med 0 sejre på hjemmebane, mens Olympiakos har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Valencia en gennemsnitlig pointforskel på 1.4 point, mens Olympiakos har en gennemsnitlig pointforskel på 17.0 point:

  • Valencia: 80.1 gennemsnitspoint for, 78.7 gennemsnitspoint imod
  • Olympiakos: 84.2 gennemsnitspoint for, 67.2 gennemsnitspoint imod

Valencia vs Olympiakos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Valencia og Olympiakos:

Dato Resultater
2023-12-15 Olympiakos 56 – 63 Valencia
2023-02-24 Valencia 85 – 92 Olympiakos
2022-11-04 Olympiakos 82 – 83 Valencia
2021-03-31 Valencia 79 – 88 Olympiakos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Valencia vs Olympiakos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Valencia vs Olympiakos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Valencia og Olympiakos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Valencia vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Valencia vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Valencia vs Olympiakos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Valencia og Olympiakos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia – Olympiakos kampen?