Värnamo vs Kalmar

Värnamo vs KalmarVärnamoKalmar

⚽ 2024-05-19 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Kalmar Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Värnamo vs Kalmar væddemålstips

Vores forudsigelse for Värnamo vs Kalmar kampen spillet i Allsvenskan den 2024-05-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Värnamo vs Kalmar væddemålstips

Vores forudsigelse for Värnamo vs Kalmar kampen spillet i Allsvenskan den 2024-05-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Värnamo vs Kalmar?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Värnamo vs Kalmar, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Värnamo vs Kalmar kampprognoser

Kampen mellem Värnamo og Kalmar spilles den 2024-05-19. Dette Allsvenskan møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner A. Mravac der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Kalmar har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Värnamo vs Kalmar, tog Värnamo 0 sejre hjemme, mens Kalmar har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Värnamo: n/a
  • for Kalmar: n/a

Värnamo vs Kalmar H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Värnamo og Kalmar:

Dato Resultater
2023-10-29 Kalmar 1 – 3 Värnamo
2023-05-22 Värnamo 0 – 1 Kalmar
2022-10-15 Värnamo 1 – 3 Kalmar
2022-06-27 Kalmar 1 – 0 Värnamo

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Värnamo vs Kalmar H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Värnamo vs Kalmar kampen?