Virtus Bologna vs Real Madrid

Virtus Bologna vs Real MadridVirtus BolognaReal Madrid

🏀 2024-03-15 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Virtus Bologna og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Virtus Bologna vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Virtus Bologna vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Virtus Bologna vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Virtus Bologna og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Virtus Bologna vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Virtus Bologna og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-03-15. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 22 spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 0.875 procent fra de sidste 24 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Virtus Bologna med 0 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Virtus Bologna en gennemsnitlig pointforskel på 12.1 point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 10.9 point:

  • Virtus Bologna: 88.4 gennemsnitspoint for, 76.3 gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 88.8 gennemsnitspoint for, 77.9 gennemsnitspoint imod

Virtus Bologna vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Virtus Bologna og Real Madrid:

Dato Resultater
2023-11-09 Real Madrid 100 – 74 Virtus Bologna
2023-03-24 Virtus Bologna 79 – 96 Real Madrid
2022-10-27 Real Madrid 91 – 95 Virtus Bologna
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Virtus Bologna vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Virtus Bologna – Real Madrid kampen?