Virtus Bologna vs Valencia

Virtus Bologna vs ValenciaVirtus BolognaValencia

🏀 2024-02-29 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Valencia Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Virtus Bologna og Valencia samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Virtus Bologna vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Virtus Bologna vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Virtus Bologna vs Valencia?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Virtus Bologna og Valencia sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Virtus Bologna vs Valencia kampprognoser

Kampen mellem Virtus Bologna og Valencia, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-02-29. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 20 spillede kampe, mens Valencia har en vinderrate på 0.591 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Virtus Bologna med 1 sejre på hjemmebane, mens Valencia har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Virtus Bologna en gennemsnitlig pointforskel på 13.1 point, mens Valencia har en gennemsnitlig pointforskel på 0.6 point:

  • Virtus Bologna: 88.7 gennemsnitspoint for, 75.6 gennemsnitspoint imod
  • Valencia: 80.0 gennemsnitspoint for, 79.4 gennemsnitspoint imod

Virtus Bologna vs Valencia H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Virtus Bologna og Valencia:

Dato Resultater
2023-12-21 Valencia 79 – 71 Virtus Bologna
2023-04-06 Valencia 79 – 68 Virtus Bologna
2022-11-17 Virtus Bologna 89 – 59 Valencia
2022-05-04 Valencia 73 – 83 Virtus Bologna

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Virtus Bologna vs Valencia-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Virtus Bologna – Valencia kampen?