Washington Wizards vs Houston Rockets

Washington Wizards vs Houston RocketsWashington WizardsHouston Rockets

🏀 2024-03-20 – NBA

 

Washington Wizards vs Houston Rockets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Houston Rockets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Houston Rockets væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Houston Rockets kampen, som spilles i NBA den 2024-03-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Houston Rockets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Washington Wizards vs Houston Rockets kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Houston Rockets, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-03-20. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 68 spillede kampe, mens Houston Rockets har en vinderrate på 0.478 procent fra de sidste 67 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 0 sejre på hjemmebane, mens Houston Rockets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -10.2 point, mens Houston Rockets har en gennemsnitlig pointforskel på 0.7 point:

  • Washington Wizards: 113.8 gennemsnitspoint for, 124 gennemsnitspoint imod
  • Houston Rockets: 113.2 gennemsnitspoint for, 112.5 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Houston Rockets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Houston Rockets:

Dato Resultater
2024-03-15 Houston Rockets 135 – 119 Washington Wizards
2023-04-09 Washington Wizards 109 – 114 Houston Rockets
2023-01-26 Houston Rockets 103 – 108 Washington Wizards
2022-03-22 Houston Rockets 115 – 97 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Houston Rockets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Houston Rockets kampen?