Washington Wizards vs Portland Trail Blazers

Washington Wizards vs Portland Trail BlazersWashington WizardsPortland Trail Blazers

🏀 2024-04-06 – NBA

 

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Portland Trail Blazers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Portland Trail Blazers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Portland Trail Blazers, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-04-06. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 77 spillede kampe, mens Portland Trail Blazers har en vinderrate på 0.263 procent fra de sidste 76 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 0 sejre på hjemmebane, mens Portland Trail Blazers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -9.5 point, mens Portland Trail Blazers har en gennemsnitlig pointforskel på -8.7 point:

  • Washington Wizards: 113.4 gennemsnitspoint for, 122.9 gennemsnitspoint imod
  • Portland Trail Blazers: 106.9 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Portland Trail Blazers:

Dato Resultater
2023-12-22 Portland Trail Blazers 117 – 118 Washington Wizards
2023-02-15 Portland Trail Blazers 101 – 126 Washington Wizards
2023-02-04 Washington Wizards 116 – 124 Portland Trail Blazers
2022-03-13 Portland Trail Blazers 127 – 118 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Portland Trail Blazers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Portland Trail Blazers kampen?