Washington Wizards vs Toronto Raptors

Washington Wizards vs Toronto RaptorsWashington WizardsToronto Raptors

🏀 2024-03-24 – NBA

 

Washington Wizards vs Toronto Raptors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Toronto Raptors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Toronto Raptors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Washington Wizards vs Toronto Raptors kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Toronto Raptors, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-24. Hjemmeholdet kommer med 12 sejre ud af de sidste 70 spillede kampe, mens Toronto Raptors har en vinderrate på 0.333 procent fra de sidste 69 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 0 sejre på hjemmebane, mens Toronto Raptors har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -10.1 point, mens Toronto Raptors har en gennemsnitlig pointforskel på -4.8 point:

  • Washington Wizards: 113.8 gennemsnitspoint for, 123.9 gennemsnitspoint imod
  • Toronto Raptors: 113.3 gennemsnitspoint for, 118.1 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Toronto Raptors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Toronto Raptors:

Dato Resultater
2023-12-28 Washington Wizards 102 – 132 Toronto Raptors
2023-11-14 Toronto Raptors 111 – 107 Washington Wizards
2023-10-21 Toronto Raptors 134 – 98 Washington Wizards
2023-03-26 Toronto Raptors 114 – 104 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Toronto Raptors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Toronto Raptors kampen?