Werder Bremen vs Borussia Dortmund

Werder Bremen vs Borussia DortmundWerder BremenBorussia Dortmund

⚽ 2024-03-09 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Borussia Dortmund Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Werder Bremen vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for Werder Bremen vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2024-03-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Werder Bremen vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for Werder Bremen vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2024-03-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Werder Bremen vs Borussia Dortmund?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Werder Bremen vs Borussia Dortmund, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Werder Bremen vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem Werder Bremen og Borussia Dortmund spilles den 2024-03-09. Dette Bundesliga møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner O. Werner der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Werder Bremen vs Borussia Dortmund, tog Werder Bremen 0 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Werder Bremen: n/a
  • for Borussia Dortmund: n/a

Werder Bremen vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Werder Bremen og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2023-10-20 Borussia Dortmund 1 – 0 Werder Bremen
2023-02-11 Werder Bremen 0 – 2 Borussia Dortmund
2022-08-20 Borussia Dortmund 2 – 3 Werder Bremen
2021-04-18 Borussia Dortmund 4 – 1 Werder Bremen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Werder Bremen vs Borussia Dortmund H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Werder Bremen vs Borussia Dortmund kampen?