Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna

Zalgiris Kaunas vs Virtus BolognaZalgiris KaunasVirtus Bologna

🏀 2024-03-19 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Zalgiris Kaunas og Virtus Bologna samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Zalgiris Kaunas og Virtus Bologna sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna kampprognoser

Kampen mellem Zalgiris Kaunas og Virtus Bologna, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2024-03-19. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 21 spillede kampe, mens Virtus Bologna har en vinderrate på 0.696 procent fra de sidste 23 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Zalgiris Kaunas med 1 sejre på hjemmebane, mens Virtus Bologna har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Zalgiris Kaunas en gennemsnitlig pointforskel på 12.2 point, mens Virtus Bologna har en gennemsnitlig pointforskel på 11.5 point:

  • Zalgiris Kaunas: 85.0 gennemsnitspoint for, 72.8 gennemsnitspoint imod
  • Virtus Bologna: 88.3 gennemsnitspoint for, 76.8 gennemsnitspoint imod

Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Zalgiris Kaunas og Virtus Bologna:

Dato Resultater
2023-10-05 Virtus Bologna 79 – 82 Zalgiris Kaunas
2023-01-10 Virtus Bologna 77 – 87 Zalgiris Kaunas
2022-10-18 Zalgiris Kaunas 68 – 65 Virtus Bologna
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Zalgiris Kaunas vs Virtus Bologna-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Zalgiris Kaunas – Virtus Bologna kampen?