Atletico Madrid vs Rayo Vallecano

Atletico Madrid vs Rayo VallecanoAtletico MadridRayo Vallecano

2022-10-18 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano kampprognoser

Kampen mellem Atletico Madrid og Rayo Vallecano spilles den 2022-10-18. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Simeone der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Rayo Vallecano har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Atletico Madrid og Rayo Vallecano, tog Atletico Madrid 2 sejre hjemme, mens Rayo Vallecano har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Atletico Madrid:
  • for Rayo Vallecano:

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Atletico Madrid og Rayo Vallecano:

Dato Resultater
2022-03-19 Rayo Vallecano 0 – 1 Atletico Madrid
2022-01-02 Atletico Madrid 2 – 0 Rayo Vallecano
2019-02-16 Rayo Vallecano 0 – 1 Atletico Madrid
2018-08-25 Atletico Madrid 1 – 0 Rayo Vallecano

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Atletico Madrid vs Rayo Vallecano H2H side.

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2022-10-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano væddemåltips

Vores forudsigelse for Atletico Madrid vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2022-10-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.55 4.20 6.50 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Atletico Madrid vs Rayo Vallecano kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Atletico Madrid – Rayo Vallecano. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atletico Madrid vs Rayo Vallecano kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,