Bakken Bears vs Randers

Bakken Bears vs RandersBakken BearsRanders

🏀 2023-03-09 – Basketligaen

 

Bakken Bears vs Randers kampprognoser

Kampen mellem Bakken Bears og Randers, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:15 GMT-tid den 2023-03-09. Hjemmeholdet kommer med 17 sejre ud af de sidste 21 spillede kampe, mens Randers har en vinderrate på 0.864 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bakken Bears med 2 sejre på hjemmebane, mens Randers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bakken Bears en gennemsnitlig pointforskel på 18.6 point, mens Randers har en gennemsnitlig pointforskel på 14.7 point:

  • Bakken Bears: 95.2 gennemsnitspoint for, 76.6 gennemsnitspoint imod
  • Randers: 89.9 gennemsnitspoint for, 75.2 gennemsnitspoint imod

Bakken Bears vs Randers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bakken Bears og Randers:

Dato Resultater
2023-02-13 Randers 89 – 78 Bakken Bears
2022-12-29 Bakken Bears 96 – 85 Randers
2022-04-30 Bakken Bears 111 – 97 Randers
2022-04-25 Randers 69 – 94 Bakken Bears

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bakken Bears vs Randers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Bakken Bears vs Randers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bakken Bears og Randers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bakken Bears vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for Bakken Bears vs Randers kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-03-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bakken Bears vs Randers væddemålstips

Vores forudsigelse for Bakken Bears vs Randers kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-03-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bakken Bears vs Randers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bakken Bears og Randers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bakken Bears – Randers kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,