Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund

Borussia M’gladbach vs Borussia DortmundBorussia M'gladbachBorussia Dortmund

2022-11-11 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem Borussia M’gladbach og Borussia Dortmund spilles den 2022-11-11. Dette Bundesliga møde starter kl. 19:30 GMT. Holdet ledes af træner D. Farke der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Borussia M’gladbach og Borussia Dortmund, tog Borussia M’gladbach 2 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Borussia M’gladbach:
  • for Borussia Dortmund:

Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Borussia M’gladbach og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2022-02-20 Borussia Dortmund 6 – 0 Borussia M’gladbach
2021-09-25 Borussia M’gladbach 1 – 0 Borussia Dortmund
2021-03-02 Borussia M’gladbach 0 – 1 Borussia Dortmund
2021-01-22 Borussia M’gladbach 4 – 2 Borussia Dortmund

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund H2H side.

Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Borussia M'gladbach vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Borussia M'gladbach vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2022-11-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Borussia M'gladbach vs Borussia Dortmund væddemåltips

Vores forudsigelse for Borussia M'gladbach vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2022-11-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.10 4.00 2.15 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Borussia M’gladbach – Borussia Dortmund. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Borussia M’gladbach vs Borussia Dortmund kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,