Copenhagen vs Bears Academy

Copenhagen vs Bears AcademyCopenhagenBears Academy

🏀 2023-11-03 – Basketligaen

 

Copenhagen vs Bears Academy kampprognoser

Kampen mellem Copenhagen og Bears Academy, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2023-11-03. Hjemmeholdet kommer med 3 sejre ud af de sidste 8 spillede kampe, mens Bears Academy har en vinderrate på 0.333 procent fra de sidste 6 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Copenhagen med 2 sejre på hjemmebane, mens Bears Academy har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Copenhagen en gennemsnitlig pointforskel på -0.8 point, mens Bears Academy har en gennemsnitlig pointforskel på -3.2 point:

  • Copenhagen: 82.6 gennemsnitspoint for, 83.4 gennemsnitspoint imod
  • Bears Academy: 81.0 gennemsnitspoint for, 84.2 gennemsnitspoint imod

Copenhagen vs Bears Academy H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Copenhagen og Bears Academy:

Dato Resultater
2023-04-15 Copenhagen 86 – 79 Bears Academy
2023-03-18 Bears Academy 58 – 75 Copenhagen
2023-01-27 Copenhagen 75 – 68 Bears Academy
2022-11-27 Bears Academy 75 – 66 Copenhagen

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Copenhagen vs Bears Academy-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Copenhagen vs Bears Academy Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Copenhagen og Bears Academy samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Copenhagen vs Bears Academy væddemålstips

Vores forudsigelse for Copenhagen vs Bears Academy kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Copenhagen vs Bears Academy væddemålstips

Vores forudsigelse for Copenhagen vs Bears Academy kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-11-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Copenhagen vs Bears Academy?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Copenhagen og Bears Academy sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Copenhagen – Bears Academy kampen?

Udgivet i Basketligaen Etiket: ,