Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers

Golden State Warriors vs Los Angeles LakersGolden State WarriorsLos Angeles Lakers

🏀 2023-02-12 – NBA

 

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers kampprognoser

Kampen mellem Golden State Warriors og Los Angeles Lakers, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2023-02-12. Hjemmeholdet kommer med 28 sejre ud af de sidste 55 spillede kampe, mens Los Angeles Lakers har en vinderrate på 0.446 procent fra de sidste 56 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Golden State Warriors med 2 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Lakers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Golden State Warriors en gennemsnitlig pointforskel på 0.2 point, mens Los Angeles Lakers har en gennemsnitlig pointforskel på -1.5 point:

  • Golden State Warriors: 118.5 gennemsnitspoint for, 118.3 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Lakers: 117.1 gennemsnitspoint for, 118.6 gennemsnitspoint imod

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Golden State Warriors og Los Angeles Lakers:

Dato Resultater
2022-10-19 Golden State Warriors 123 – 109 Los Angeles Lakers
2022-10-10 Golden State Warriors 121 – 124 Los Angeles Lakers
2022-04-08 Golden State Warriors 128 – 112 Los Angeles Lakers
2022-03-06 Los Angeles Lakers 124 – 116 Golden State Warriors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Golden State Warriors og Los Angeles Lakers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2023-02-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2023-02-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Golden State Warriors og Los Angeles Lakers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Golden State Warriors – Los Angeles Lakers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,