Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings

Los Angeles Lakers vs Sacramento KingsLos Angeles LakersSacramento Kings

🏀 2023-01-19 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 04:30 GMT-tid den 2023-01-19. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 44 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.571 procent fra de sidste 42 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 0 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -1.1 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 3 point:

  • Los Angeles Lakers: 117 gennemsnitspoint for, 118.1 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 120 gennemsnitspoint for, 117 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2023-01-08 Sacramento Kings 134 – 136 Los Angeles Lakers
2022-12-22 Sacramento Kings 134 – 120 Los Angeles Lakers
2022-11-12 Los Angeles Lakers 114 – 120 Sacramento Kings
2022-10-15 Sacramento Kings 133 – 86 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-01-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-01-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Sacramento Kings kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,