Milan vs Internazionale

Milan vs InternazionaleMilanInternazionale

⚽ 2023-05-10 – UEFA Champions League

 

Milan vs Internazionale kampprognoser

Kampen mellem Milan og Internazionale spilles den 2023-05-10. Dette UEFA Champions League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner S. Pioli der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Internazionale har 5 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Milan vs Internazionale, tog Milan 1 sejre hjemme, mens Internazionale har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Milan: n/a
  • for Internazionale: n/a

Milan vs Internazionale H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Milan og Internazionale:

Dato Resultater
2023-02-05 Internazionale 1 – 0 Milan
2023-01-18 Milan 0 – 3 Internazionale
2022-09-03 Milan 3 – 2 Internazionale
2022-04-19 Internazionale 3 – 0 Milan

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Milan vs Internazionale H2H side.

Milan vs Internazionale Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Milan vs Internazionale væddemålstips

Vores forudsigelse for Milan vs Internazionale kampen spillet i UEFA Champions League den 2023-05-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Milan vs Internazionale væddemålstips

Vores forudsigelse for Milan vs Internazionale kampen spillet i UEFA Champions League den 2023-05-10 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Milan vs Internazionale?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Milan vs Internazionale, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milan vs Internazionale kampen?

Udgivet i UEFA Champions League Etiket: ,