Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers

Minnesota Timberwolves vs Cleveland CavaliersMinnesota TimberwolvesCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-15 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem Minnesota Timberwolves og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-01-15. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 42 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.628 procent fra de sidste 43 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Minnesota Timberwolves med 0 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Minnesota Timberwolves en gennemsnitlig pointforskel på -0.7 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 4.8 point:

  • Minnesota Timberwolves: 114.8 gennemsnitspoint for, 115.5 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 111.7 gennemsnitspoint for, 106.9 gennemsnitspoint imod

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Minnesota Timberwolves og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2022-11-13 Cleveland Cavaliers 124 – 129 Minnesota Timberwolves
2022-03-01 Cleveland Cavaliers 122 – 127 Minnesota Timberwolves
2021-12-11 Minnesota Timberwolves 106 – 123 Cleveland Cavaliers
2021-02-02 Cleveland Cavaliers 100 – 98 Minnesota Timberwolves

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Minnesota Timberwolves og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Minnesota Timberwolves vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Minnesota Timberwolves og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Minnesota Timberwolves – Cleveland Cavaliers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,