Montpellier vs Lorient

Montpellier vs LorientMontpellierLorient

⚽ 2023-05-14 – Ligue 1

 

Montpellier vs Lorient kampprognoser

Kampen mellem Montpellier og Lorient spilles den 2023-05-14. Dette Ligue 1 møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Der Zakarian der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Lorient har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Montpellier vs Lorient, tog Montpellier 1 sejre hjemme, mens Lorient har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Montpellier: n/a
  • for Lorient: n/a

Montpellier vs Lorient H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Montpellier og Lorient:

Dato Resultater
2022-12-29 Lorient 0 – 2 Montpellier
2022-02-20 Lorient 0 – 1 Montpellier
2021-08-22 Montpellier 3 – 1 Lorient
2021-03-03 Montpellier 1 – 1 Lorient

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Montpellier vs Lorient H2H side.

Montpellier vs Lorient Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Montpellier vs Lorient væddemålstips

Vores forudsigelse for Montpellier vs Lorient kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Montpellier vs Lorient væddemålstips

Vores forudsigelse for Montpellier vs Lorient kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Montpellier vs Lorient?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Montpellier vs Lorient, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Montpellier vs Lorient kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,