Real Madrid vs Atletico Madrid

Real Madrid vs Atletico MadridReal MadridAtletico Madrid

2021-12-12 – La Liga

 

Real Madrid vs Atletico Madrid kampprognoser

Kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid spilles den 2021-12-12. Dette La Liga møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner C. Ancelotti der kommer med 5 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Atletico Madrid har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Madrid og Atletico Madrid, tog Real Madrid 2 sejre hjemme, mens Atletico Madrid har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Madrid:
  • for Atletico Madrid:

Real Madrid vs Atletico Madrid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Madrid og Atletico Madrid:

Dato Resultater
2021-03-07 Atletico Madrid 1 – 1 Real Madrid
2020-12-12 Real Madrid 2 – 0 Atletico Madrid
2020-02-01 Real Madrid 1 – 0 Atletico Madrid
2020-01-12 Real Madrid 0 – 0 Atletico Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Madrid vs Atletico Madrid H2H side.

Real Madrid vs Atletico Madrid prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Madrid vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2021-12-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Madrid vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2021-12-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.10 3.60 3.50 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Real Madrid vs Atletico Madrid kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Real Madrid – Atletico Madrid. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Madrid vs Atletico Madrid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,