San Antonio Spurs vs Denver Nuggets

San Antonio Spurs vs Denver NuggetsSan Antonio SpursDenver Nuggets

🏀 2023-03-11 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Denver Nuggets kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Denver Nuggets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-03-11. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 65 spillede kampe, mens Denver Nuggets har en vinderrate på 0.697 procent fra de sidste 66 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 0 sejre på hjemmebane, mens Denver Nuggets har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -10.2 point, mens Denver Nuggets har en gennemsnitlig pointforskel på 4.1 point:

  • San Antonio Spurs: 112.1 gennemsnitspoint for, 122.3 gennemsnitspoint imod
  • Denver Nuggets: 116.8 gennemsnitspoint for, 112.7 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Denver Nuggets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Denver Nuggets:

Dato Resultater
2022-11-08 San Antonio Spurs 109 – 115 Denver Nuggets
2022-11-06 Denver Nuggets 126 – 101 San Antonio Spurs
2022-04-06 Denver Nuggets 97 – 116 San Antonio Spurs
2021-12-12 San Antonio Spurs 112 – 127 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Denver Nuggets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs Denver Nuggets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Denver Nuggets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-03-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-03-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Denver Nuggets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Denver Nuggets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,