Washington Wizards vs Charlotte Hornets

Washington Wizards vs Charlotte HornetsWashington WizardsCharlotte Hornets

🏀 2023-02-09 – NBA

 

Washington Wizards vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-02-09. Hjemmeholdet kommer med 24 sejre ud af de sidste 53 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.273 procent fra de sidste 55 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 1 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -0.7 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -6.6 point:

  • Washington Wizards: 112.8 gennemsnitspoint for, 113.5 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 112 gennemsnitspoint for, 118.6 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2022-12-03 Charlotte Hornets 117 – 116 Washington Wizards
2022-11-21 Washington Wizards 106 – 102 Charlotte Hornets
2022-11-08 Charlotte Hornets 100 – 108 Washington Wizards
2022-10-11 Charlotte Hornets 107 – 116 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2023-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2023-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Charlotte Hornets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,