Wolverhampton Wanderers vs Brentford

Wolverhampton Wanderers vs BrentfordWolverhampton WanderersBrentford

2021-09-18 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Brentford kampprognoser

Kampen mellem Wolverhampton Wanderers og Brentford spilles den 2021-09-18. Dette Premier League møde starter kl. 11:30 GMT. Holdet ledes af træner Bruno Lage der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Brentford har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Wolverhampton Wanderers og Brentford, tog Wolverhampton Wanderers 2 sejre hjemme, mens Brentford har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Wolverhampton Wanderers:
  • for Brentford:

Wolverhampton Wanderers vs Brentford H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Wolverhampton Wanderers og Brentford:

Dato Resultater
2018-01-02 Wolverhampton Wanderers 3 – 0 Brentford
2017-08-26 Brentford 0 – 0 Wolverhampton Wanderers
2017-03-14 Brentford 1 – 2 Wolverhampton Wanderers
2016-09-24 Wolverhampton Wanderers 3 – 1 Brentford

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Wolverhampton Wanderers vs Brentford H2H side.

Wolverhampton Wanderers vs Brentford prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Wolverhampton Wanderers vs Brentford væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Brentford kampen spillet i Premier League den 2021-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Wolverhampton Wanderers vs Brentford væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Brentford kampen spillet i Premier League den 2021-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.94 3.30 4.90 Bet Nu
betsafe 1.99 3.25 4.45 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Wolverhampton Wanderers vs Brentford kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Wolverhampton Wanderers – Brentford. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Wolverhampton Wanderers vs Brentford kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,