AIK vs Djurgården

AIK vs DjurgårdenAIKDjurgården

⚽ 2024-04-21 – Allsvenskan

 

AIK vs Djurgården Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

AIK vs Djurgården væddemålstips

Vores forudsigelse for AIK vs Djurgården kampen spillet i Allsvenskan den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

AIK vs Djurgården væddemålstips

Vores forudsigelse for AIK vs Djurgården kampen spillet i Allsvenskan den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på AIK vs Djurgården?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på AIK vs Djurgården, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

AIK vs Djurgården kampprognoser

Kampen mellem AIK og Djurgården spilles den 2024-04-21. Dette Allsvenskan møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner H. Berg der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Djurgården har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem AIK vs Djurgården, tog AIK 1 sejre hjemme, mens Djurgården har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for AIK: Rui Modesto(1 goals/match);A. Ali(1 goals/match);
  • for Djurgården: M. Danielson(1 goals/match);T. Nguen(2 goals/match);

AIK vs Djurgården H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem AIK og Djurgården:

Dato Resultater
2024-03-17 AIK 1 – 1 Djurgården
2023-09-24 AIK 2 – 0 Djurgården
2023-05-28 Djurgården 1 – 0 AIK
2022-10-16 Djurgården 1 – 2 AIK

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke AIK vs Djurgården H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til AIK vs Djurgården kampen?