Alba Berlin vs Valencia

Alba Berlin vs ValenciaAlba BerlinValencia

🏀 2024-02-01 – Euroleague

 

Alba Berlin vs Valencia kampprognoser

Kampen mellem Alba Berlin og Valencia, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:00 GMT-tid den 2024-02-01. Hjemmeholdet kommer med 10 sejre ud af de sidste 15 spillede kampe, mens Valencia har en vinderrate på 0.600 procent fra de sidste 20 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Alba Berlin med 0 sejre på hjemmebane, mens Valencia har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Alba Berlin en gennemsnitlig pointforskel på 6.7 point, mens Valencia har en gennemsnitlig pointforskel på 1.3 point:

  • Alba Berlin: 91.4 gennemsnitspoint for, 84.7 gennemsnitspoint imod
  • Valencia: 80.2 gennemsnitspoint for, 78.9 gennemsnitspoint imod

Alba Berlin vs Valencia H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Alba Berlin og Valencia:

Dato Resultater
2023-11-02 Valencia 79 – 71 Alba Berlin
2023-01-26 Alba Berlin 88 – 94 Valencia
2022-10-27 Valencia 87 – 73 Alba Berlin
2021-04-02 Alba Berlin 86 – 90 Valencia

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Alba Berlin vs Valencia-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Alba Berlin vs Valencia Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Alba Berlin og Valencia samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Alba Berlin vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Alba Berlin vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Alba Berlin vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Alba Berlin vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Alba Berlin vs Valencia?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Alba Berlin og Valencia sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Alba Berlin – Valencia kampen?