Baskonia vs Alba Berlin

Baskonia vs Alba BerlinBaskoniaAlba Berlin

🏀 2024-03-08 – Euroleague

 

Baskonia vs Alba Berlin Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Baskonia og Alba Berlin samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Baskonia vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Baskonia vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2024-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Baskonia vs Alba Berlin?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Baskonia og Alba Berlin sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Baskonia vs Alba Berlin kampprognoser

Kampen mellem Baskonia og Alba Berlin, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-03-08. Hjemmeholdet kommer med 12 sejre ud af de sidste 23 spillede kampe, mens Alba Berlin har en vinderrate på 0.737 procent fra de sidste 19 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Baskonia med 2 sejre på hjemmebane, mens Alba Berlin har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Baskonia en gennemsnitlig pointforskel på -1.1 point, mens Alba Berlin har en gennemsnitlig pointforskel på 8.4 point:

  • Baskonia: 85.4 gennemsnitspoint for, 86.5 gennemsnitspoint imod
  • Alba Berlin: 92.6 gennemsnitspoint for, 84.2 gennemsnitspoint imod

Baskonia vs Alba Berlin H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Baskonia og Alba Berlin:

Dato Resultater
2023-10-12 Alba Berlin 86 – 91 Baskonia
2023-03-28 Baskonia 93 – 87 Alba Berlin
2023-01-05 Alba Berlin 85 – 84 Baskonia
2022-03-18 Baskonia 85 – 68 Alba Berlin

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Baskonia vs Alba Berlin-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Baskonia – Alba Berlin kampen?