Bayern vs Panathinaikos

Bayern vs PanathinaikosBayernPanathinaikos

🏀 2024-04-05 – Euroleague

 

Bayern vs Panathinaikos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bayern og Panathinaikos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bayern vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bayern vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bayern vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bayern og Panathinaikos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Bayern vs Panathinaikos kampprognoser

Kampen mellem Bayern og Panathinaikos, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2024-04-05. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 25 spillede kampe, mens Panathinaikos har en vinderrate på 0.955 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bayern med 1 sejre på hjemmebane, mens Panathinaikos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bayern en gennemsnitlig pointforskel på 11.9 point, mens Panathinaikos har en gennemsnitlig pointforskel på 16.8 point:

  • Bayern: 89.5 gennemsnitspoint for, 77.6 gennemsnitspoint imod
  • Panathinaikos: 86.0 gennemsnitspoint for, 69.2 gennemsnitspoint imod

Bayern vs Panathinaikos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bayern og Panathinaikos:

Dato Resultater
2023-10-12 Panathinaikos 78 – 71 Bayern
2023-09-23 Panathinaikos 80 – 73 Bayern
2023-03-28 Panathinaikos 86 – 76 Bayern
2023-01-05 Bayern 84 – 68 Panathinaikos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bayern vs Panathinaikos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayern – Panathinaikos kampen?