Bochum vs Fortuna Dusseldorf

Bochum vs Fortuna DusseldorfBochumFortuna Dusseldorf

⚽ 2024-05-23 – Bundesliga

 

Bochum vs Fortuna Dusseldorf Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf væddemålstips

Vores forudsigelse for Bochum vs Fortuna Dusseldorf kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf væddemålstips

Vores forudsigelse for Bochum vs Fortuna Dusseldorf kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Bochum vs Fortuna Dusseldorf?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Bochum vs Fortuna Dusseldorf, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Bochum vs Fortuna Dusseldorf kampprognoser

Kampen mellem Bochum og Fortuna Dusseldorf spilles den 2024-05-23. Dette Bundesliga møde starter kl. 18:30 GMT. Holdet ledes af træner H. Butscher der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Fortuna Dusseldorf har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bochum vs Fortuna Dusseldorf, tog Bochum 1 sejre hjemme, mens Fortuna Dusseldorf har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bochum: n/a
  • for Fortuna Dusseldorf: n/a

Bochum vs Fortuna Dusseldorf H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bochum og Fortuna Dusseldorf:

Dato Resultater
2021-03-22 Fortuna Dusseldorf 0 – 3 Bochum
2020-11-30 Bochum 5 – 0 Fortuna Dusseldorf
2018-04-06 Fortuna Dusseldorf 1 – 2 Bochum
2017-10-30 Bochum 0 – 0 Fortuna Dusseldorf

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bochum vs Fortuna Dusseldorf H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bochum vs Fortuna Dusseldorf kampen?