Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks

Oklahoma City Thunder vs Dallas MavericksOklahoma City ThunderDallas Mavericks

🏀 2024-05-21 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-05-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-05-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-05-21. Hjemmeholdet kommer med 57 sejre ud af de sidste 82 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.61 procent fra de sidste 82 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 0 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på 7.4 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 2.3 point:

  • Oklahoma City Thunder: 120.1 gennemsnitspoint for, 112.7 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 117.9 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2024-05-19 Dallas Mavericks 117 – 116 Oklahoma City Thunder
2024-05-16 Oklahoma City Thunder 92 – 104 Dallas Mavericks
2024-05-14 Dallas Mavericks 96 – 100 Oklahoma City Thunder
2024-05-11 Dallas Mavericks 105 – 101 Oklahoma City Thunder

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks kampen?