Boston Celtics vs Sacramento Kings

Boston Celtics vs Sacramento KingsBoston CelticsSacramento Kings

🏀 2024-04-06 – NBA

 

Boston Celtics vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Boston Celtics og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Boston Celtics vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Boston Celtics vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Boston Celtics vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Boston Celtics vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Boston Celtics og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Boston Celtics vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Boston Celtics og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2024-04-06. Hjemmeholdet kommer med 60 sejre ud af de sidste 76 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.579 procent fra de sidste 76 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Boston Celtics med 1 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Boston Celtics en gennemsnitlig pointforskel på 11.7 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 1.2 point:

  • Boston Celtics: 121 gennemsnitspoint for, 109.3 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 117 gennemsnitspoint for, 115.8 gennemsnitspoint imod

Boston Celtics vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Boston Celtics og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2023-12-21 Sacramento Kings 119 – 144 Boston Celtics
2023-03-22 Sacramento Kings 109 – 132 Boston Celtics
2022-11-26 Boston Celtics 122 – 104 Sacramento Kings
2022-03-19 Sacramento Kings 97 – 126 Boston Celtics

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Boston Celtics vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Boston Celtics – Sacramento Kings kampen?