Brommapojkarna vs AIK

Brommapojkarna vs AIKBrommapojkarnaAIK

⚽ 2024-04-06 – Allsvenskan

 

Brommapojkarna vs AIK Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Brommapojkarna vs AIK væddemålstips

Vores forudsigelse for Brommapojkarna vs AIK kampen spillet i Allsvenskan den 2024-04-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Brommapojkarna vs AIK væddemålstips

Vores forudsigelse for Brommapojkarna vs AIK kampen spillet i Allsvenskan den 2024-04-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Brommapojkarna vs AIK?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Brommapojkarna vs AIK, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Brommapojkarna vs AIK kampprognoser

Kampen mellem Brommapojkarna og AIK spilles den 2024-04-06. Dette Allsvenskan møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens AIK har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Brommapojkarna vs AIK, tog Brommapojkarna 0 sejre hjemme, mens AIK har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Brommapojkarna: n/a
  • for AIK: n/a

Brommapojkarna vs AIK H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Brommapojkarna og AIK:

Dato Resultater
2023-08-12 AIK 2 – 2 Brommapojkarna
2023-07-01 Brommapojkarna 0 – 2 AIK
2018-08-19 Brommapojkarna 0 – 2 AIK
2018-07-22 AIK 5 – 1 Brommapojkarna

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Brommapojkarna vs AIK H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brommapojkarna vs AIK kampen?