Baskonia vs Real Madrid

Baskonia vs Real MadridBaskoniaReal Madrid

🏀 2024-05-01 – Euroleague

 

Baskonia vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Baskonia og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Baskonia vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Baskonia vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Baskonia vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Baskonia og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Baskonia vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Baskonia og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2024-05-01. Hjemmeholdet kommer med 17 sejre ud af de sidste 31 spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 0.839 procent fra de sidste 31 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Baskonia med 0 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Baskonia en gennemsnitlig pointforskel på 0.0 point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 9.1 point:

  • Baskonia: 87.8 gennemsnitspoint for, 87.8 gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 87.4 gennemsnitspoint for, 78.3 gennemsnitspoint imod

Baskonia vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Baskonia og Real Madrid:

Dato Resultater
2024-04-25 Real Madrid 101 – 90 Baskonia
2024-04-23 Real Madrid 90 – 74 Baskonia
2024-04-05 Real Madrid 91 – 95 Baskonia
2024-01-07 Baskonia 85 – 99 Real Madrid

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Baskonia vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Baskonia – Real Madrid kampen?