Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans

Brooklyn Nets vs New Orleans PelicansBrooklyn NetsNew Orleans Pelicans

🏀 2024-03-20 – NBA

 

Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Brooklyn Nets og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-03-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-03-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Brooklyn Nets og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Brooklyn Nets og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2024-03-20. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 68 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.612 procent fra de sidste 67 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Brooklyn Nets med 1 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Brooklyn Nets en gennemsnitlig pointforskel på -2.4 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 5.1 point:

  • Brooklyn Nets: 111.7 gennemsnitspoint for, 114.1 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 116.1 gennemsnitspoint for, 111 gennemsnitspoint imod

Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Brooklyn Nets og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2024-01-03 New Orleans Pelicans 112 – 85 Brooklyn Nets
2023-01-07 New Orleans Pelicans 102 – 108 Brooklyn Nets
2022-10-20 Brooklyn Nets 108 – 130 New Orleans Pelicans
2022-01-16 Brooklyn Nets 120 – 105 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Brooklyn Nets vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brooklyn Nets – New Orleans Pelicans kampen?