Celta de Vigo vs Valencia

Celta de Vigo vs ValenciaCelta de VigoValencia

⚽ 2024-05-26 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Valencia Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Celta de Vigo vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Celta de Vigo vs Valencia kampen spillet i La Liga den 2024-05-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Celta de Vigo vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Celta de Vigo vs Valencia kampen spillet i La Liga den 2024-05-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Celta de Vigo vs Valencia?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Celta de Vigo vs Valencia, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Celta de Vigo vs Valencia kampprognoser

Kampen mellem Celta de Vigo og Valencia spilles den 2024-05-26. Dette La Liga møde starter kl. 14:15 GMT. Holdet ledes af træner Claudio Giráldez der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Valencia har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Celta de Vigo vs Valencia, tog Celta de Vigo 0 sejre hjemme, mens Valencia har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Celta de Vigo: n/a
  • for Valencia: n/a

Celta de Vigo vs Valencia H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Celta de Vigo og Valencia:

Dato Resultater
2024-01-17 Valencia 1 – 3 Celta de Vigo
2023-11-25 Valencia 0 – 0 Celta de Vigo
2023-05-14 Celta de Vigo 1 – 2 Valencia
2022-09-17 Valencia 3 – 0 Celta de Vigo

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Celta de Vigo vs Valencia H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Celta de Vigo vs Valencia kampen?