Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks

Charlotte Hornets vs Dallas MavericksCharlotte HornetsDallas Mavericks

🏀 2024-04-10 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Charlotte Hornets og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Charlotte Hornets og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Charlotte Hornets og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-04-10. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 78 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.615 procent fra de sidste 78 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Charlotte Hornets med 2 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Charlotte Hornets en gennemsnitlig pointforskel på -10.2 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 2.6 point:

  • Charlotte Hornets: 106.4 gennemsnitspoint for, 116.6 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 118.6 gennemsnitspoint for, 116 gennemsnitspoint imod

Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Charlotte Hornets og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2023-11-06 Dallas Mavericks 124 – 118 Charlotte Hornets
2023-03-26 Charlotte Hornets 110 – 104 Dallas Mavericks
2023-03-25 Dallas Mavericks 109 – 117 Charlotte Hornets
2022-03-20 Charlotte Hornets 129 – 108 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Charlotte Hornets vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Charlotte Hornets – Dallas Mavericks kampen?