Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers

Charlotte Hornets vs Los Angeles LakersCharlotte HornetsLos Angeles Lakers

🏀 2024-02-06 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers kampprognoser

Kampen mellem Charlotte Hornets og Los Angeles Lakers, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-02-06. Hjemmeholdet kommer med 10 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Los Angeles Lakers har en vinderrate på 0.51 procent fra de sidste 51 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Charlotte Hornets med 0 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Lakers har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Charlotte Hornets en gennemsnitlig pointforskel på -11.9 point, mens Los Angeles Lakers har en gennemsnitlig pointforskel på -1 point:

  • Charlotte Hornets: 108.5 gennemsnitspoint for, 120.4 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Lakers: 116.1 gennemsnitspoint for, 117.1 gennemsnitspoint imod

Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Charlotte Hornets og Los Angeles Lakers:

Dato Resultater
2023-12-29 Los Angeles Lakers 133 – 112 Charlotte Hornets
2023-07-09 Charlotte Hornets 75 – 93 Los Angeles Lakers
2023-01-03 Charlotte Hornets 115 – 121 Los Angeles Lakers
2022-12-24 Los Angeles Lakers 130 – 134 Charlotte Hornets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Charlotte Hornets og Los Angeles Lakers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Charlotte Hornets vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Charlotte Hornets og Los Angeles Lakers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Charlotte Hornets – Los Angeles Lakers kampen?