Chicago Bulls vs Dallas Mavericks

Chicago Bulls vs Dallas MavericksChicago BullsDallas Mavericks

🏀 2024-03-12 – NBA

 

Chicago Bulls vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Chicago Bulls vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-12. Hjemmeholdet kommer med 31 sejre ud af de sidste 64 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.563 procent fra de sidste 64 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 2 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på -1.5 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 0.8 point:

  • Chicago Bulls: 111.8 gennemsnitspoint for, 113.3 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 119 gennemsnitspoint for, 118.2 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2023-11-02 Dallas Mavericks 114 – 105 Chicago Bulls
2023-04-08 Dallas Mavericks 112 – 115 Chicago Bulls
2022-12-11 Chicago Bulls 144 – 115 Dallas Mavericks
2022-07-08 Chicago Bulls 100 – 99 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – Dallas Mavericks kampen?