Chicago Bulls vs New York Knicks

Chicago Bulls vs New York KnicksChicago BullsNew York Knicks

🏀 2024-04-10 – NBA

 

Chicago Bulls vs New York Knicks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og New York Knicks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og New York Knicks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Chicago Bulls vs New York Knicks kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og New York Knicks, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-04-10. Hjemmeholdet kommer med 37 sejre ud af de sidste 78 spillede kampe, mens New York Knicks har en vinderrate på 0.59 procent fra de sidste 78 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 1 sejre på hjemmebane, mens New York Knicks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på -1.7 point, mens New York Knicks har en gennemsnitlig pointforskel på 4.5 point:

  • Chicago Bulls: 111.7 gennemsnitspoint for, 113.4 gennemsnitspoint imod
  • New York Knicks: 112.5 gennemsnitspoint for, 108 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs New York Knicks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og New York Knicks:

Dato Resultater
2024-04-06 Chicago Bulls 108 – 100 New York Knicks
2024-01-04 New York Knicks 116 – 100 Chicago Bulls
2022-12-24 New York Knicks 117 – 118 Chicago Bulls
2022-12-17 Chicago Bulls 91 – 114 New York Knicks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs New York Knicks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – New York Knicks kampen?