Chicago Bulls vs Washington Wizards

Chicago Bulls vs Washington WizardsChicago BullsWashington Wizards

🏀 2024-03-17 – NBA

 

Chicago Bulls vs Washington Wizards Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Chicago Bulls og Washington Wizards samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Chicago Bulls vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2024-03-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Chicago Bulls vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Chicago Bulls vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2024-03-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Chicago Bulls vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Chicago Bulls og Washington Wizards sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Chicago Bulls vs Washington Wizards kampprognoser

Kampen mellem Chicago Bulls og Washington Wizards, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-03-17. Hjemmeholdet kommer med 32 sejre ud af de sidste 67 spillede kampe, mens Washington Wizards har en vinderrate på 0.167 procent fra de sidste 66 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Chicago Bulls med 3 sejre på hjemmebane, mens Washington Wizards har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Chicago Bulls en gennemsnitlig pointforskel på -2.1 point, mens Washington Wizards har en gennemsnitlig pointforskel på -9.7 point:

  • Chicago Bulls: 111.8 gennemsnitspoint for, 113.9 gennemsnitspoint imod
  • Washington Wizards: 114.2 gennemsnitspoint for, 123.9 gennemsnitspoint imod

Chicago Bulls vs Washington Wizards H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Chicago Bulls og Washington Wizards:

Dato Resultater
2023-07-15 Chicago Bulls 90 – 85 Washington Wizards
2023-02-26 Chicago Bulls 102 – 82 Washington Wizards
2023-01-12 Washington Wizards 100 – 97 Chicago Bulls
2022-12-08 Chicago Bulls 115 – 111 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Chicago Bulls vs Washington Wizards-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Chicago Bulls – Washington Wizards kampen?