Crystal Palace vs Manchester United

Crystal Palace vs Manchester UnitedCrystal PalaceManchester United

⚽ 2024-05-06 – Premier League

 

Crystal Palace vs Manchester United Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Crystal Palace vs Manchester United væddemålstips

Vores forudsigelse for Crystal Palace vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2024-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Crystal Palace vs Manchester United væddemålstips

Vores forudsigelse for Crystal Palace vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2024-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Crystal Palace vs Manchester United?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Crystal Palace vs Manchester United, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Crystal Palace vs Manchester United kampprognoser

Kampen mellem Crystal Palace og Manchester United spilles den 2024-05-06. Dette Premier League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner O. Glasner der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Manchester United har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Crystal Palace vs Manchester United, tog Crystal Palace 0 sejre hjemme, mens Manchester United har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Crystal Palace: n/a
  • for Manchester United: n/a

Crystal Palace vs Manchester United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Crystal Palace og Manchester United:

Dato Resultater
2023-09-30 Manchester United 0 – 1 Crystal Palace
2023-09-26 Manchester United 3 – 0 Crystal Palace
2023-02-04 Manchester United 2 – 1 Crystal Palace
2023-01-18 Crystal Palace 1 – 1 Manchester United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Crystal Palace vs Manchester United H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Crystal Palace vs Manchester United kampen?