Denver Nuggets vs Atlanta Hawks

Denver Nuggets vs Atlanta HawksDenver NuggetsAtlanta Hawks

🏀 2024-04-07 – NBA

 

Denver Nuggets vs Atlanta Hawks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Denver Nuggets og Atlanta Hawks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Denver Nuggets vs Atlanta Hawks væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Atlanta Hawks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Denver Nuggets vs Atlanta Hawks væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Atlanta Hawks kampen, som spilles i NBA den 2024-04-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Denver Nuggets vs Atlanta Hawks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Denver Nuggets og Atlanta Hawks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Denver Nuggets vs Atlanta Hawks kampprognoser

Kampen mellem Denver Nuggets og Atlanta Hawks, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-04-07. Hjemmeholdet kommer med 53 sejre ud af de sidste 77 spillede kampe, mens Atlanta Hawks har en vinderrate på 0.468 procent fra de sidste 77 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Denver Nuggets med 1 sejre på hjemmebane, mens Atlanta Hawks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Denver Nuggets en gennemsnitlig pointforskel på 4.7 point, mens Atlanta Hawks har en gennemsnitlig pointforskel på -1.2 point:

  • Denver Nuggets: 114.3 gennemsnitspoint for, 109.6 gennemsnitspoint imod
  • Atlanta Hawks: 118.8 gennemsnitspoint for, 120 gennemsnitspoint imod

Denver Nuggets vs Atlanta Hawks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Denver Nuggets og Atlanta Hawks:

Dato Resultater
2023-12-12 Atlanta Hawks 122 – 129 Denver Nuggets
2023-07-10 Denver Nuggets 93 – 98 Atlanta Hawks
2023-02-05 Denver Nuggets 128 – 108 Atlanta Hawks
2022-12-03 Atlanta Hawks 117 – 109 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Denver Nuggets vs Atlanta Hawks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Denver Nuggets – Atlanta Hawks kampen?