Eintracht Frankfurt vs Augsburg

Eintracht Frankfurt vs AugsburgEintracht FrankfurtAugsburg

⚽ 2024-04-19 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Augsburg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Eintracht Frankfurt vs Augsburg væddemålstips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Augsburg kampen spillet i Bundesliga den 2024-04-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Eintracht Frankfurt vs Augsburg væddemålstips

Vores forudsigelse for Eintracht Frankfurt vs Augsburg kampen spillet i Bundesliga den 2024-04-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Eintracht Frankfurt vs Augsburg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Eintracht Frankfurt vs Augsburg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Eintracht Frankfurt vs Augsburg kampprognoser

Kampen mellem Eintracht Frankfurt og Augsburg spilles den 2024-04-19. Dette Bundesliga møde starter kl. 18:30 GMT. Holdet ledes af træner D. Toppmöller der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Augsburg har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Eintracht Frankfurt vs Augsburg, tog Eintracht Frankfurt 0 sejre hjemme, mens Augsburg har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Eintracht Frankfurt: n/a
  • for Augsburg: n/a

Eintracht Frankfurt vs Augsburg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Eintracht Frankfurt og Augsburg:

Dato Resultater
2023-12-03 Augsburg 2 – 1 Eintracht Frankfurt
2023-04-29 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Augsburg
2022-11-05 Augsburg 1 – 2 Eintracht Frankfurt
2022-01-16 Augsburg 1 – 1 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Eintracht Frankfurt vs Augsburg H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Eintracht Frankfurt vs Augsburg kampen?