Freiburg vs Heidenheim

Freiburg vs HeidenheimFreiburgHeidenheim

⚽ 2024-05-11 – Bundesliga

 

Freiburg vs Heidenheim Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Freiburg vs Heidenheim væddemålstips

Vores forudsigelse for Freiburg vs Heidenheim kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Freiburg vs Heidenheim væddemålstips

Vores forudsigelse for Freiburg vs Heidenheim kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Freiburg vs Heidenheim?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Freiburg vs Heidenheim, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Freiburg vs Heidenheim kampprognoser

Kampen mellem Freiburg og Heidenheim spilles den 2024-05-11. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner C. Streich der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Heidenheim har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Freiburg vs Heidenheim, tog Freiburg 1 sejre hjemme, mens Heidenheim har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Freiburg: n/a
  • for Heidenheim: n/a

Freiburg vs Heidenheim H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Freiburg og Heidenheim:

Dato Resultater
2023-12-20 Heidenheim 3 – 2 Freiburg
2016-05-08 Freiburg 2 – 0 Heidenheim
2015-11-27 Heidenheim 1 – 2 Freiburg
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Freiburg vs Heidenheim H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Freiburg vs Heidenheim kampen?