Frosinone vs Udinese

Frosinone vs UdineseFrosinoneUdinese

⚽ 2024-05-26 – Serie A

 

Frosinone vs Udinese Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Frosinone vs Udinese væddemålstips

Vores forudsigelse for Frosinone vs Udinese kampen spillet i Serie A den 2024-05-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Frosinone vs Udinese væddemålstips

Vores forudsigelse for Frosinone vs Udinese kampen spillet i Serie A den 2024-05-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Frosinone vs Udinese?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Frosinone vs Udinese, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Frosinone vs Udinese kampprognoser

Kampen mellem Frosinone og Udinese spilles den 2024-05-26. Dette Serie A møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner E. Di Francesco der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Udinese har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Frosinone vs Udinese, tog Frosinone 0 sejre hjemme, mens Udinese har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Frosinone: n/a
  • for Udinese: n/a

Frosinone vs Udinese H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Frosinone og Udinese:

Dato Resultater
2023-09-02 Udinese 0 – 0 Frosinone
2019-05-12 Frosinone 1 – 3 Udinese
2018-12-22 Udinese 1 – 1 Frosinone
2017-08-12 Udinese 3 – 2 Frosinone

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Frosinone vs Udinese H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Frosinone vs Udinese kampen?