HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach

HBW Balingen-Weilstetten vs EisenachHBW Balingen-WeilstettenEisenach

🤾 2024-05-02 – Bundesliga

 

HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach Forudsigelser

Vi kan hurtigt se på hold mod hold resultaterne for HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach-kampen og beregne sandsynligheden kampvinderen for denne håndboldkamp.

HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for HBW Balingen-Weilstetten - Eisenach-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-05-02. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach væddemålstips

Formdata og hold mod hold statistikker er grundlaget for vores forudsigelse for HBW Balingen-Weilstetten - Eisenach-kampen, som spilles i Bundesliga den 2024-05-02. For at se vores 1X2-væddemålstips, skal du klikke på knappen Åbenbar forudsigelse.

Før du satser på kampvinderen, anbefaler vi, at du gennemgår mere detaljerede statistikker. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af HandballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvilken bookmaker skal du bruge til at spille på HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach?

Nedenfor er nogle anbefalede hjemmesider, der giver dig mulighed for at placere matchvinder-væddemål på HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach, såvel som andre væddemålsmarkeder såsom over/under, ulige/lige, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Disse operatører anbefales baseret på brancheerfaring og brugeranmeldelser. Disse bookmakere tilbyder også bonusser til nye kunder og er gode til væddemål på fodbold, håndbold og andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach kampprognoser

Bundesliga’s HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach kamp begynder kl. 17:00 GMT den 2024-05-02. Holdet fra HBW Balingen-Weilstetten har 4 sejre ud af de 26 sidste kampe, mens udeholdet har vundet 9 kampe i de sidste 28 kampe.

HBW Balingen-Weilstetten har 29.3 gennemsnitspoint pr. kamp og 33.0 gennemsnitspoint imod. Eisenach på den anden side kommer med 29.8 gennemsnitspoint pr. kamp og 32.1 gennemsnitspoint imod:

  • HBW Balingen-Weilstetten: 26 kampe spillet med 4 sejre, 22 tab, 3 uafgjorte i den nationale liga
  • Eisenach: 28 kampe spillet med 9 sejre, 19 tab, uafgjorte i den nationale liga

HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach H2H resultater

De sidste 4 hold mod hold håndboldkampe mellem HBW Balingen-Weilstetten og Eisenach havde følgende resultater:

Data Resultater
2023-09-15 Eisenach 28 – 28 HBW Balingen-Weilstetten
2023-05-13 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 25 Eisenach
2022-12-03 Eisenach 26 – 26 HBW Balingen-Weilstetten
n/a n/a

Hold mod hold data for HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach er bedre præsenteret på HandballStats247, hvor forskellige andre kamp- og ligaresultater tilbydes.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til HBW Balingen-Weilstetten vs Eisenach kampen?