Heidenheim vs Koln

Heidenheim vs KolnHeidenheimKoln

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Koln Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Heidenheim vs Koln væddemålstips

Vores forudsigelse for Heidenheim vs Koln kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Heidenheim vs Koln væddemålstips

Vores forudsigelse for Heidenheim vs Koln kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Heidenheim vs Koln?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Heidenheim vs Koln, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Heidenheim vs Koln kampprognoser

Kampen mellem Heidenheim og Koln spilles den 2024-05-18. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner F. Schmidt der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Koln har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Heidenheim vs Koln, tog Heidenheim 0 sejre hjemme, mens Koln har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Heidenheim: n/a
  • for Koln: n/a

Heidenheim vs Koln H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Heidenheim og Koln:

Dato Resultater
2024-01-13 Koln 1 – 1 Heidenheim
2019-04-07 Heidenheim 0 – 2 Koln
2018-10-27 Koln 1 – 1 Heidenheim
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Heidenheim vs Koln H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Heidenheim vs Koln kampen?