Hoffenheim vs Bayern Munich

Hoffenheim vs Bayern MunichHoffenheimBayern Munich

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Bayern Munich Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Hoffenheim vs Bayern Munich væddemålstips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Bayern Munich kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Hoffenheim vs Bayern Munich væddemålstips

Vores forudsigelse for Hoffenheim vs Bayern Munich kampen spillet i Bundesliga den 2024-05-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Hoffenheim vs Bayern Munich?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Hoffenheim vs Bayern Munich, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hoffenheim vs Bayern Munich kampprognoser

Kampen mellem Hoffenheim og Bayern Munich spilles den 2024-05-18. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner P. Matarazzo der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bayern Munich har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Hoffenheim vs Bayern Munich, tog Hoffenheim 0 sejre hjemme, mens Bayern Munich har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Hoffenheim: n/a
  • for Bayern Munich: H. Kane(1.12 goals/match);

Hoffenheim vs Bayern Munich H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Hoffenheim og Bayern Munich:

Dato Resultater
2024-01-12 Bayern Munich 3 – 0 Hoffenheim
2023-04-15 Bayern Munich 1 – 1 Hoffenheim
2022-10-22 Hoffenheim 0 – 2 Bayern Munich
2022-03-12 Hoffenheim 1 – 1 Bayern Munich

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Hoffenheim vs Bayern Munich H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Hoffenheim vs Bayern Munich kampen?