Jalkapallo: Yhdistelmävetosuojaus

Lyö vähintään neljä 1/X/2-valintaa sisältävä yhdistelmäveto mihin tahansa jalkapallo-otteluihin, ja jos vetosi häviää yhden valinnan takia, hyvitämme vetosi panostasi vastaavalla Ilmaisvedolla jopa 25 € asti. Minimipanos: 5 € (tai vastaava, katso alla oleva valuuttataulukko). Maksimi Ilmaisvetohyvitykselle: 25 € (tai vastaava, katso alla oleva valuuttataulukko). Tarjous on voimassa 02.06.2019 saakka. Ainoastaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa rekisteröidyt käyttäjätilit ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen.

jalkapallo tulokset: tähän tarjoukseen kelpaavat ainoastaan 1/X/2-valintoja sisältävät yhdistelmävedot;
– tähän tarjoukseen kelpaavat ennen ottelun alkua lyödyt vedot ja live-vedot (tai niiden yhdistelmä);
– yhdistelmävedot saavat sisältää ainoastaan jalkapallovalintoja;
– kaikkien valintojen on oltava ratkaistu tarjouksen voimassaoloajan puitteissa;
– Cash Outatut vedot (täysin tai osittain) eivät oikeuta tähän tarjoukseen;
– minimikerroin per valinta: 1,25.

[button color=”green” url=”http://www.clicksys247.com/go/betway.php” target=”_blank” rel=”nofollow”]Besøge Betway Nu[/button]

Jos sitä ei käytetä, Ilmaisveto vanhenee 7 päivää myöntämisestä (ellei tarjouksen ehdoissa muuten todeta). Ilmaisvetoa ei voi käyttää monilinjavetoihin (esim. Trixie, Patent, Yankees). Jos Ilmaisveto tehdään kohteeseen joka perutaan myöhemmin, varat palautetaan tilillesi Ilmaisvetona. Ilmaisvedolla ei ole palautus oikeutta eikä sitä sisällytetä voittoihin. Each Way-kohteeseen asetettu ilmaisveto lasketaan yhdeksi vedoksi (mukaanlaskien voitto ja sijoitusosa). Tämän vedon palautuksen tulee olla suurempi kuin ilmaisvedon kokonaisarvo jotta voitot maksetaan.